Skip to main content

Άρθρο στο newmoney.gr

Άρθρο στο newmoney.gr

“Του Κώστα Τσαούση
Οχι, όπως θα περίμενε κανείς, σε μια αίθουσα σχολικού συγκροτήματος κάπου στην Εύβοια, αλλά σε ένα μικρό εργαστήριο μεταποίησης τοπικών προϊόντων και ανάδειξης πρωτότυπων γευστικών συνδυασμών.
Για παράδειγμα, το γκότζι μπέρι τουρσί, του οποίου η χρήση δίνει άλλη αίσθηση στα ταπεινά όσπρια όπως οι φακές ή οι πράσινες σαλάτες. Ταυτόχρονα, αυτό το μικρό παράδειγμα δίνει ένα αισιόδοξο μήνυμα. Η σύμπραξη δύο νέων ανθρώπων, οι οποίοι βγήκαν μπροστά στα χρόνια της κρίσης, δεν δείλιασαν στιγμή και αγωνίζονται για το μέλλον των δικών τους οικογενειών μέσα από το δυναμικό κύμα μιας νέας μορφής τοπικής επιχειρηματικότητας είχε παραγωγικό αποτέλεσμα…”
η συνέχεια στο…

http://www.newmoney.gr

You may also like

Άρθρο για την Berryland στο politisonline!

“Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει…λέει ο σοφός λαός κάτι το οποίο δένει...

To Athens Voice γράφει για εμάς…

“… ειδικά τις Κυριακές δεχόμαστε κόσμο από όλη την Ελλάδα. Σε αυτό το χώρο έχω...

Ο Σεφ Ανδρέας Λαγός τιμάει τα προϊόντα μας…

“Τα προϊόντα είναι απολύτως βιολογικά και περιλαμβάνουν ξίδι ιπποφαούς και αρώνιας, πετιμέζι ροδιού και αρώνιας...